Sanac Retail is dé toeleverancier van een ruim en breed assortiment van dé grote A-merken uit de tuinsector.

Sanac bundelt alle sterke merken onder 1 dak. Zo kunnen onze klanten genieten van een unieke one-way shopping ervaring.

We helpen ze zo het aantal leveranciers te laten dalen alsook de daarmee gepaard gaande kosten.

Download hier onze catalogus:

Catalogus Home & Garden 2023
pdf, 17.8MB
Download

House of Brands:

Ter Steege

Ter Steege is sinds 1933 leverancier van een groot en divers assortiment potten, lifestyle artikelen en souvenirs. Ter steege is een echt familiebedrijf, met de 3e generatie als huidig management en met 70 betrokken medewerkers, werkzaam in strategisch gelegen vestigingen in Nederland, Brazilië en Azië. Alle producten zijn hun eigen design en worden op hun eigen locaties in onder andere Azië en Portugal vervaardigd. Naast de uitgebreide collectie TS indoor en TS outdoor, hebben ze ook een verrassende Artstone collectie, potten vervaardigd uit een mix van steenpoeder en gerecycled kunststof. De aanwezigheid van steenpoeder in het mengsel zorgt voor een natuurlijke betonlook maar een echt lichtgewicht die makkelijk te verplaatsen is.

Substral

Substral staat in voor alles voor het onderhoud naar gezonde, stralende planten in huis, op het terras, in de tuin en moestuin. Hun assortiment bestaat uit meststoffen, potgronden en biologische tuinproducten. Substral doet je planten volop groeien en bloeien, zowel in huis, op het terras als in volle grond. Substral staat al meer dan 60 jaar voor kwaliteit voor vloeibare meststoffen voor kamerplanten en potgronden voor specifieke plantensoorten zoals cactussen, palmen, bonsai en orchideeën. Helemaal nieuw in het assortiment zijn de producten voor gazonverzorging, de biologische reeks tuin verzorgingsproducten en plantaardige insecticides. Ook het assortiment potgrond is sterk uitgebreid. Het merk Substral maakt deel uit van de groep Evergreen Garden Care.

Solabiol

Solabiol streeft ernaar producten aan te bieden met respect voor uw tuin en het milieu. Door het selecteren van grondstoffen van natuurlijke oorsprong die kunnen worden gebruikt voor biologisch tuinieren, maakt Solabiol deel uit van een ethische benadering van duurzame ontwikkeling. Het gamma bestaat uit natuurlijke producten in de categorieën: insecticiden, fungiciden, onkruidmiddelen, vliegende en kruipende insecten, slakken en mieren. Solabiol is een merk van SBM life science, deel van SBM Company.

Roundup

Roundup is merk met een waaier aan producten voor onkruidbestrijding. De vernieuwde Roundup is een nieuwe versie van het bekende merk. De onkruidbestrijder bevat geen glyfosaat maar werkt op basis van actieve stoffen die voorkomen in de natuur, namelijk azijnzuur en pelargonzuur. Deze nieuwe formule garandeert heel snel resultaat, al na enkele uren. Bovendien maken de producten ook komaf met mos! Het assortiment Roundup bestaat uit verschillende producten voor onkruid op onverharde en verharde terreinen (pad&terras), in vorm van spray of kant-en klare én hervulbare drukspuiten. Het merk Roundup maakt deel uit van de groep Evergreen Garden Care.

Arvesta Belgium BV, divisie Sanac
Aarschotsesteenweg 84, 3012 Wilsele (Leuven) (Belgium)
BTW BE 0734.562.390
RPR Leuven
info@sanac.be