Sanac totaalpartner

Sanac retail is dé professionele totaalpartner voor uw bedrijf.

Naast volledig productaanbod kan u bij ons terecht voor zowat alles wat komt kijken bij hedendaags en productief zakendoen:

  • volledig productaanbod

  • waterdichte bestel- en leveringsprocedures

  • retailadvies

  • services op maat

  • opleidingen

  • merchandising

  • bedrijfsanalyses

  • rapportering

One way shopping - Marketing & merchandising - Category Management

One way shopping

Bij Sanac hebben onze klanten een volledige one way shopping ervaring: zo hebben ze toegang tot een ruim assortiment van merken. Dit alles met slechts 1 contact, 1 order, 1 levering en 1 factuur. Sanac zorgt dus voor een daling van het aantal leveranciers én van de kosten. Wij werken met een hybride model met een persoonlijke accountmanager per klant en een commerciële dienst op maat. We laten onze klanten kiezen uit diverse bestelsystemen, op maat gemaakt van hun bedrijf. Onze procedures sluiten naadloos aan op hun administratieve gegevens en onze klanten krijgen snel inzicht in hun orderstatus en onze voorraadsystemen. Vanzelfsprekend kunnen onze klanten elke dag beroep doen op de Sanac customer services. Onze diensten helpen u van A tot Z bij de uitbating van uw winkel. Zo krijgen onze klanten meer tijd om aandacht te besteden aan wat echt belangrijk is: de consumenten.

Marketing & merchandising

Als Sanac investeren wij al sinds jaar en dag in 1 van onze grote troeven, het marketing en merchandising team. Creativiteit en emotie bij de inrichting van het verkooppunt spelen namelijk een enorm belangrijke rol. Sanac helpt u bij de organisatie en aankleding van uw winkel met unieke POS-materialen én een doorgewinterd marketing team dat voor u klaar staat. Om onze concepten maximaal te laten rendereren, zetten onze merchandisers zich dagdagelijks in om de schappen van onze klanten maximaal te laten renderen. Hun oog voor detail en creativiteit zorgen voor een inrichting van attractieve en consumentgerichte schappen die bijdragen tot een hogere productrotatie in de winkel. De regelmatige storechecks die ze uitvoeren zorgen er dan weer voor dat onze klanten zelf geen grote voorraad moeten aanhouden én de consument dus niet geconfronteerd wordt met lege winkelrekken (geen gemiste verkoop). Onze merchandisers zijn uitgerust met PDA-scanners waarmee ze ter plaatse in real time de nodige producten kunnen bestellen.

Category Management

Sanac is veel meer dan alleen een leverancier van producten: we luisteren naar de klant en denken mee. We reiken de producten, diensten, innovatieve oplossingen en analyses aan die de klant in staat stellen succes te boeken. Hierbij vertrekken we vanuit een category management benadering waarin de consument centraal staat en die gebaseerd is op concrete marktcijfers en expertise. Zo houden we elke dag gelijke tred met de nieuwste productontwikkelingen, meest actuele bedrijfsprocessen en markttendensen. Met Sanac hebben we een toekomstgerichte visie en doordachte bedrijfspolitiek. We werken planmatig en toch flexibel. We bieden standaard oplossingen en hebben toch aandacht voor maatwerk. Met die nauwe samenwerking begeleiden we onze klanten elke dag opnieuw naar hoogste mogelijke efficiëntie en productiviteit.

Dankzij onze uitgebreide logistiek en verschillende transportmiddelen is SANAC steeds in staat om al uw Home&Garden artikelen op tijd en op de juiste plaats te leveren, vaak tot in het schap. We schikken ons naar uw vaste leveringsdagen of houden uw 'private brands' bij ons op stock.

Met onze haarfijne 'just-in-time' rapportering, analyseren we op elk ogenblik of we u efficiënt en snel genoeg aanleveren.

SANAC gaat prat op zijn logistiek platform met opslagcapaciteit van 18.000 m2 en een uitgebreid wagenpark. U hoeft dus geen voorraad aan te houden. Onze logistieke flow is volledig geautomatiseerd via RF-scanning. Dat zorgt voor grote betrouwbaarheid qua leveringen en een efficiënter voorraadbeheer.

SANAC denkt ook aan veiligheid: als Seveso-bedrijf voldoen we aan alle normen voor de opslag van gevaarlijke producten.

Arvesta Belgium BV, divisie Sanac
Aarschotsesteenweg 84, 3012 Wilsele (Leuven) (Belgium)
BTW BE 0734.562.390
RPR Leuven
info@sanac.be