House of Brands

Met onze house of brands waaronder onze 3 eigen merken en doordachte winkelconcepten (Osmo, TuinapotheekTM, Seeds&Bulbs), staan wij volledig ten dienste van onze klanten, en bieden wij een antwoord op al hun vragen en noden. Bovendien begeleiden wij onze klanten elke dag opnieuw naar de hoogst mogelijke efficiëntie en rendabiliteit per vierkante meter.

House of Brands & eigen merken

House of Brands

Sanac Retail is dé toeleverancier van een ruim en breed assortiment van dé grote A-merken uit de tuinsector. Sanac bundelt alle sterke merken onder 1 dak. Zo kunnen onze klanten genieten van een unieke one-way shopping ervaring. We helpen ze zo het aantal leveranciers te laten dalen alsook de daarmee gepaard gaande kosten.

Osmo

Wij van Osmo... Laten jou en je groen stralen. In ons gamma vind je alles terug voor je tuin, of dat nu een hele grote of net een urban garden is. Bij Osmo gaan we voor kwaliteit. Net zoals de beste restaurant, gaan wij voor een kleinere kaart. Maar wel één waarmee we goede en kwaliteitsvolle producten kunnen voorschotelen.

Tuinapotheek

De TuinapotheekTM is een selectie van de beste producten over de merken heen om voor elk probleem in uw tuin (onkruid, ongedierte en/of ziektes) een oplossing te bieden. Door een logische plaatsing van de producten, subtiele kleurcodes en begeleidende uitleg waar nodig, vinden eindconsumenten vlot een antwoord voor elk huis- en tuinprobleem.

Seeds & Bulbs

Seeds & Bulbs is de tuinzaden specialist voor de hobbytuinder in België. Seeds & Bulbs bestaat reeds 50 jaar als specialist in tuinzaden. Opgericht in Roeselare onder de naam van Verenigde Tuinbouwers, worden er al sinds de jaren '70 zaden geproduceerd en verdeeld via tal van distributiepunten: Tuincentra, Food en Non-food kanalen.